08.00 - 09.00 Period 1 1 Hour
09:00 - 09.05 Transition time to allow site change 5 Minutes
09.05 - 10.05 Period 2 1 Hour
10.05 - 10.20 Break 15 Minutes
10:20 - 11-20 Period 3  1 Hour
11.20 - 11.25 Transition time to allow site change 5 Minutes
11.25 - 12.20 Period 4 55  Minutes
12.20 - 12.25 Transition time for form time 5A or lunch 5 Minutes

12.25 - 12.40

12.40 - 1:15

Period 5A - Registration and form time  (ROTA)

Lunch

15 Minutes

35 Minutes

12.20 – 12.55

12.55 – 1.10

Period 5B - Lunch

Registration and form time (ROTA)

35 minutes

15 Minutes

1.10 - 1.15 Transition time to lesson 5 Minutes 
13.15 – 14.15 Period 6 1 hour

 

Sign in to your account